Waar komt de koffie eigenlijk vandaan?

Onze koffie wordt gemaakt door de branders van SMIT & DORLAS. Zij doen dit al ruim 190 jaar op ambachtelijke wijze. SMIT&DORLAS is inmiddels een historisch begrip. Stelt u zich het volgende voor: De bakfiets van Smit koffiebranders (anno 1822) rijdt af en aan, door de Amsterdamse Leidsestraat, om de gebrande koffie met gezwinde spoed naar de verschillende hoofdstedelijke hotels te brengen. Vers is niet goed genoeg. Het moet verser dan vers. Vandaar dat SMIT&DORLAS iedere dag levert aan klant. Met iedere dag weer nieuwe, versgebrande bonen. En tot op de dag van vandaag is daarin, met uitzondering van de bakfiets, nog steeds niets veranderd.

De eerder genoemde werkwijze garandeerd de verse koffie bij Taste-Adventure Oosterhout. Naast de beste koffie, maakt Taste-Adventure ook gebruik van de beste apparatuur. Dit zorgt ervoor dat uw koffie altijd zo vers als mogelijk is! Niet alleen onze koffie is vers, maar ook onze Frozen Yoghurt en Sandwiches worden iedere dag vers gemaakt. De Frozen Yogurt wordt tot op het laatste moment vloeibaar gehouden en op het allerlaatste moment bevroren. Deze werkwijze zorgt voor de Frozen Yogurt die verser is dan vers. De Sandwiches bij Taste-Adventure zijn ideaal als lunch. Ook deze zijn ongelooflijk vers, als u een Sandwich bestelt, wordt hij ter plekke voor u klaar gemaakt, met ingrediënten die niet langer dan drie uur geleden gekocht én gesneden zijn!

Mocht u in de buurt zijn dan kunt u dus gerust even langs komen, om lekker te lunchen in Oosterhout. Heeft u al geluncht of heeft u trek in een verantwoord tussendoortje? Kies dan een heerlijke Frozen Yogurt!

Groetjes,
Taste-Adventure

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *