Nieuwe website Taste-Adventure, Lunchen in Oosterhout!

Welkom op de nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website! Het heeft even geduurd, maar inmiddels is hij af! Er zullen waarschijnlijk nog wel wat aanpassingen komen, maar de basis is gelegd. Heb je een opmerking of tip over / voor de website? Laat het ons weten! Je kunt het contactformulier invullen op de contactpagina, of even binnenlopen en het vertellen tegen onze medewerkers!

Nu onze website online is, hopen we ook regelmatig te bloggen over de dagelijkse gang van zaken binnen Taste-Adventure. Bij deze dus onze eerste echte blogpost! We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat onder dit bericht, over wat je van de website, het bericht of Taste-Adventure in het algemeen vindt!

De afgelopen weken zijn erg druk geweest, maar we zijn ook erg blij met Taste-Adventure! Er zijn ook veel dingen anders gelopen dan we verwacht hadden. We kwamen er na ons eerste Facebook bericht al achter dat er behoefte is aan veganistische/lactosevrije opties. We hebben hierop besloten om sojamelk aan te bieden voor mensen die graag veganistische/lactosevrije cappuccino of latte macchiato drinken. Veganistische Frozen Yoghurt is helaas nog niet mogelijk, hiervoor zou een extra machine aangeschaft moeten worden. We denken momenteel dat de vraag nog niet groot genoeg is om deze machine aan te schaffen.

We hebben ook een aantal producten toegevoegd aan het assortiment! Naast veganistische/lactosevrije alternatieven, hebben we gebak, smoothies, tosti’s en een ontbijt toegevoegd aan ons assortiment! Het ontbijt is iedere dag beschikbaar tot 11:00. Bekijk ons menu om te kijken of er iets tussen zit wat jij lekker vindt! We hopen in de toekomst nog meer producten toe te voegen, heb je suggesties? Die kun je hieronder in de reacties ook kwijt natuurlijk!

We hopen je binnenkort te zien bij Taste-Adventure! Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch of gewoon voor een tussendoortje!

Groetjes,
Taste-Adventure

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *